Loading...

  • енглески
  • српски

O nama

Uživajte u boravku

uživajte u našem hotelu

Ako ste odlučili da ostanete kod nas, uživacete u savremenoj udobnosti i tradicionalnom okruženju.Bez obzira da li trazite kratku vikend pauzu ili duži odmor, nudimo niz paketa koji će poslužiti za sve

Ko smo mi

Abba je moderno, mlado i jedinstveno ime na hotelijerskom tržištu. Svetski putnici se tek upoznaju sa ponudom ovog hotela koji teži ka tome da postane sinonim za kvalitet i komfor. Abba se nalazi na opštini Voždovac u neposrednoj blizini srca grada Beograda – hrama Svetog Save. Spoj klasičnog stila i rustičnosti simboli su enterijera hotela, a kvalitet restoranske ponude na bazi švedskog stola neće ostaviti ni jednog gosta ravnodušnim.

Šta nudimo

Sobe su prostrane, udobne i svetle i idealan su oaza za odmor i mir, posebno skrojene za goste koji na svojim poslovnim putovanjima preferiraju boravak u hotelu. Na VII spratu hotela nalazi se sjajan Caffe bar sa čije se terase pruža najlepši pogled na Beograd. Hotel ima zone koje su prilagođene za pušenje, ali i sobe namenjene nepušačima. Ponuda uključuje Laundry i Room service usluge.

If you’re in need of an essay for college then you might be thinking: Can I pay someone to write my essay? There are a variety of options on the market, which include essay mills and custom writing services. The cost is usually a fixed fee to have an essay mill write your https://www.beverlyhillsmagazine.com/how-to-organize-personnel-development/ paper. They are charged per word, and this varies based on the topic and degree of education. It is possible to have your entire dissertation completed by these professionals. Premium services also exist that enable you to talk directly with the author.

Doručak
Klima
TV LCD
Besplatan WiFi
Besplatan parking

Restorani & Konferencijska sala

Započnite svoj dan dobrim doručkom ili jednostavno laganom i ukusnom kafom.Ukoliko Vam je potreban poslovni sastanak Hotel Abba je takođe mesto za Vas.DOBRODOŠLI